Erguvan Evleri'nde son fırsatlar

Ev sahibi olmak isteyenler için önemli ve son fırsat! Kaçırmayın..

Erguvan Evleri'nde son fırsatlar

Özellikle yurt dışında yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Ümran Madencilik Taahhüt İnşaat Türkiye’de inşaat sektörüne girdi.

Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Özen, “Gurubumuz Ümran Maden İnşaat şirketi adı altında Türkiye'deki ilk projesini Yalova'da deniz manzaralı lüks konut inşasıyla başlamıştır. 101 dönüm arazinin ilk etap inşası başlamış ve satışa sunulmuştur. Erguvan Evleri ismiyle satışa sunulan konutlar, modern yaşam alanlarının yanında deniz manzarası ve eşsiz yeşil alanlarıyla beraber tarifsiz bir yaşam kalitesi sunmaktadır. İhtiyaç duyulacak her ayrıntının düşünüldüğü proje 8 ay gibi çok kısa bir sürede tamamlanacak.” dedi.

ERGUVAN EVLERDE AYRICALIKLARINIZ

Şehirlerde özlem duyulan komşuluğu en sıcak haliyle yaşatacak bir konsept sunduklarını belirten Yunus Özen,  “Zengin sosyal donatı alanlarını doyasıya kullanabileceksiniz. Projemizde bayanlara ve erkeklere ayrı ayrı 2 adet fitness salonu, 2 adet sauna, 2 adet mescit, konferans salonu, biri kapalı 2 adet havuz (kapalı havuz 365 gün kullanılabilecek), bahçede kamelyalar, çocuk parkı, basketbol ve voleybol sahası, site etrafında tartar zemin ve bisiklet yolu. Her daireye ait otopark, 24 saat güvenlik hizmeti bulunmaktadır.” dedi.

SPOR VE SAĞLIK EVİMDE

Projede son 15 daireleri kaldığını belirten Özen, “Erguvan Evlerinde eşsiz zenginlikte sosyal yaşam alanları her an sizinle. Havuzlarınızda 365 gün aynı keyfi doyasıya yaşayabilir, fitness salonlarımızda form tutup, size ayrılan eğlence mekanlarında komşularınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.” dedi.

Projede yer alan sosyal alanlar şu şekilde:

Havuzlar: Biri kapalı biri açık, Bayan - Erkek ayrı
Fitness Salonları: Bayan - Erkek ayrı
Saunalar: Bayan - Erkek ayrı
Konferans Salonu
Mescitler: Bayan - Erkek ayrı
Kamelyalar: 7 kamelya
Basketbol ve Voleybol Sahası
Site içinde Yürüme Parkuru ve Bisiklet Yolu

<< Önceki Haber Erguvan Evleri'nde son fırsatlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER