Glow3'ten 3 Mart'a kadar caizp fırsat

MOM Yapı, dairelerin yüzde 90’ının sahiplerini bulduğu projesi GLOW3’ten ev sahibi olmayı planlayanlara benzersiz bir fırsat sunuyor.

Glow3'ten 3 Mart'a kadar caizp fırsat

3 Mart tarihine kadar GLOW3’ten daire satın alanlar, geçtiğimiz yılın fiyatları ile ev sahibi olabiliyor. 

MOM Yapı, GLOW3’te kalan az sayıdaki daire için cazip fırsat sunuyor. Kısa süre içinde dairelerin yüzde 90’ının alıcı bulduğu GLOW3’ten 3 Mart tarihine kadar daire satın alanlar, geçtiğimiz yılın fiyatları ile ev sahibi olabiliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire satışlarının sürdüğü GLOW3’te fiyatlar geçen yıl olduğu gibi halen yüzde 1 KDV ve iskan harçları dahil 228 bin TL’den başlıyor.Çekmeköy’de güvenilir bir teknik olan radye temel üzerine inşa edilen ve iskanı alınmış bir proje olan GLOW3, lokasyonu ve depreme dayanıklı yapısı itibariyle fark yaratıyor. Şile Otobanı’na ve Üsküdar-Alemdağ metro durağına yürüme mesafesi gibi birçok ulaşım olanağıyla da sakinlerine seçkin bir yaşam alanı sunuyor.

GLOW3’ün açık alanlarında yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, iç bahçe çocuk oyun alanı, seyir bankları, kamelyalar, bisiklet ve yürüyüş parkuru bulunuyor. Dış bahçede, çocuk oyun alanı ve açık fitness alanı dışında basketbol, tenis, voleybol ve futbol gibi spor aktiviteleri için tasarlanmış 2 adet üniversal oyun sahası GLOW3 sakinlerinin açık havanın keyfini çıkarmasını sağlıyor. Kapalı alan aktiviteleri için sunulan tesisler arasında ise çocuk oyun alanı, masa tenisi, langırt, PlayStation, bilardo ve hobi alanı bulunuyor. Havuz cafe, fitness alanı, saunalar, soyunma odaları, dolaplar ve duşlar da GLOW3’ün sunduğu kapalı sosyal alanlar arasında yer alıyor.



<< Önceki Haber Glow3'ten 3 Mart'a kadar caizp fırsat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER