En güzel kartpostalı yapmak için yarıştılar

En güzel kartpostalı yapmak için yarıştılar

Adana Özel Burç Vural Okulu, unutulmaya yüz tutan kartpostalları yeniden hatırlatmak amacıyla öğrenciler arasında 'En Güzel Kartpostal Yarışması' düzenledi. İngilizce zümresi tarafından gerçekleştirilen yarışmada ortaya renkli görüntüler çıkarken, jüri üyeleri en güzel kartpostalı seçmekte zorlandı.

Burç Vural Okulları İngilizce zümresi tarafından 'her aya bir aktivite' programı kapsamında öğrenciler bu kez birbirinden renkli ve ilginç kartpostal hazırladı. Büyük ilgi gören yarışmaya Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Hazırlanan kartpostallar jüri tarafından tek tek incelendi.

Birbirinden ilginç ve renkli kartpostallar arasında eleme yapan jüri üyeleri, karar vermekte zorlandı. Yarışma sonucunda Anadolu Lisesi 10-Fen sınıfı öğrencisi Muhammet Özgür Baz birinci oldu. Hazırladığı kartpostalların üzerine 'One Day Your Dreams Will Come True' (Bir gün rüyaların gerçekleşecek) ve 'We're Not Alone' (Yalnız Değiliz) yazan Muhammet Özgür Baz, birinciliği elde ettiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Slogan bulmayı ve tasarım yapmayı çok sevdiğini aktaran Baz, mutluluğunu sınıf arkadaşları ile paylaştı.

En güzel kartpostalı hazırlayan öğrencisini tebrik eden Özel Burç Vural Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Akça da sosyal aktiviteler ile öğrencilerin yeteneklerini ve becerilerini geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Eğitim ve öğretimi sadece okul dersleri olarak değerlendirmediklerine vurgu yapan Akça, "Biz öğrencilerimiz için en güzel, en eğlenceli ve en iyi programları hazırlayarak onların gelişimini sağlıyoruz. Örneğin bir kartpostal yapabilmek için öğrencilerimiz önce araştırma yapıyor sonra vereceği mesajı slogan haline getiriyor. Bu çalışma öğrencilerimizin kişisel eğitimine oldukça faydalı oluyor. Ayrıca bu tür faaliyetler öğrencilerimizin üzerindeki stresi alarak yeniden derslerine odaklanmasına yardımcı oluyor." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber En güzel kartpostalı yapmak için yarıştılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER