Engelli çocuklara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı


Ağrı'da İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Engelli Bakımı ve Rehabilitasyon Programı öğrencileri ile Ağrı Engelliler Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında engelli çocuklara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

AİÇÜ Nezahat Çeçen Konferans salonunda düzenlenen tekerlekli sandalye dağıtım törenine Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Abdulselami Sarıgül, uzman doktor Ruken Kocalar, Ağrı Engelliler Derneği Başkanı Sadullah Çabaş, dernek üyeleri ile birlikte öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Uzman doktor Ruken Kocalar, yaptığı konuşmada, engelli çocukların ailelerinin bilinçlendirilmesi ve günlük hayatta yaşadıkları sıkıntılarının toplum tarafından giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Ağrı Engelliler Derneği Başkanı Sadullah Çabaş ise her insanın bir engelli adayı olduğunu ifade ederek, toplumun bu konuda duyarlı davranmasını ve gereken desteğin verilmesini geretiğini söyledi.

AİÇÜ ve Engelliler Derneği tarafından tüm masrafları karşılanan tekerlekli sandalyeler, programın ardından engelli çocukların velilerine teslim edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Engelli çocuklara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER