Engelli öğrencilerden işaret diliyle ilahi

Engelli öğrencilerden işaret diliyle ilahi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM) ile Beyoğlu Müftülüğü, engellilerin ve ailelerinin öz yeterliliklerinin arttırılarak sosyal yaşama karışabilmesi amacıyla 'Manevi Bakım Semineri' gerçekleştirdi. Programda işaret diliyle ilahi okunması katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde düzenlenen seminere, Beyoğlu İlçe Kaymakamı Osman Ekşi, Beyoğlu İlçe Müftüsü Aydın Yığman, Beyoğlu Müftülük personeli ile engelliler ve aileleri katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminerde Beyoğlu Müftüsü Aydın Yığman, İslam dininin engelli bireylere ve engelliliğe manevi anlamda özel bir değer yüklediğini belirtti. Beyoğlu İlçe Kaymakamı Osman Ekşi de engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını kaydederek, "Engelli kardeşlerimiz ve ailelerinin her zaman yanındayız. Kaymakamlığımızın kapılara sizler her zaman açıktır." dedi.

Fatih Sultan Mücahitler Kız Kur'an Kursu öğrencilerinin de 'Bize Rahmet Lazım' isimli ilahiyi işaret diliyle okumaları, semineri takip eden vatandaşlardan büyük beğeni aldı.


CİHAN
<< Önceki Haber Engelli öğrencilerden işaret diliyle ilahi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER