Engelliler, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde gönüllerince eğlendi


Batman Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engellileri günü dolayısı ile engellilere yönelik kutlama programı düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde eğitim gören engelli öğrenciler gönüllerince eğlendi.
Engelli öğrenciler tarafından çeşitli oyunlar sergilenirken salondaki izleyiciler, öğrencileri uzun uzun alkışladı.

Öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisi, cici kızlar gösterisi, yeşil ördek gösterisi, cüce show oyunu, sema gösterisi, step gösterisi ve bu ne dünya kardeşim isimli gösteri sahnelendi. Sema gösterisi salondakiler tarafından beğeniyle izlenirken öğrencilerin şarkı söylemesi ise uzun süre alkışlandı.

Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Veysi Aksoy, bu tür programların öğrencilere fayda sağladığını belirterek, öğrencilerinin başarılı çalışmalar yaptığını kaydetti.

Okullarında 110 engelli öğrencinin bulunduğunu vurgulayan Aksoy, kentte bu anlamda faaliyet gösteren okulların açılması gerektiğini söyledi. Öğrencilerin aylar öncesinde bu gösterilere hazırlık yaptığını anlatan Aksoy, bu etkinliklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Engelliler, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde gönüllerince... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER