Engelliler Haftası kutlamalarını engelli öğrenciler renklendirdi


Samsun'un Havza ilçesi Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu engelli öğrencileri, Engelliler Haftası (10-16 Mayıs) dolayısı ile program düzenledi.

Programa Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Murat İkiz, kurum ve daire amirleri ile öğrenci velileri ve davetliler katıldı. Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu Müdürü Oğuz Ertuğ açılış konuşmasında, "Aya ilk basan Neil Armstrong 'benim için küçük, insanlık için dev bir adım' demiştir. Yapmış olduğu yürüyüş insanlık için büyük umut olmuştur. Gündelik hayatta yürüyen koşan ve bizim için çok kolay olan hareketler engellilerimiz için çok büyük işlerdir. Bizler de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlama programına katılan herkese teşekkür ederim." dedi.

Yapılan konuşmalar sonrası Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri sema, Urfa sıra gecesi, skeç ve ritim müzik gösterilerini sergiledi. Okul bünyesinde açılan ve engelli öğrenciler tarafından hazırlanan el işi çalışmalar için sergi açılışı yapıldı. Sergi açılışını Havza Kaymakamı Alper Tanrısever okul öğrencilerinden minik Elif'e açtırdı.

Kaymakam Tanrısever, "Yıl içerisinde izlemiş olduğum tüm programların en güzelini izlemiş bulunmaktayız. Yapılan oyunlar, skeçler gayet başarılı, okulun öğrencileri hayata hazırlamada başarısını göstermektedir. Okul eğitimcilerimiz ve yöneticilerine teşekkür ederim." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Engelliler Haftası kutlamalarını engelli öğrenciler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER