ESHOT elektronik ücret toplama sistemi işletim hizmeti ihalesi yaptı


İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü'nün, şehiriçi toplu ulaşımda geçerli olan "Elektronik Ücret Toplama Sistemi İşletim Hizmeti" alımına ilişkin ihale yapıldı. Genel müdürlük binasındaki açık usulde ihale için E-Kent Teknoloji ve Ödeme Sistemleri San. ve Tic. A.Ş., Karbil Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Tic. A.Ş., Kentkart Marmara Elektronik Turizm San. Tic. A.Ş. teklif zarfı sundu.

Yaklaşık maliyeti 59 milyon 280 bin 797 TL olarak belirlenen ihale için firmaların sunduğu zarfların ihale komisyonu tarafından açılmasıyla yalnızca Karbil A.Ş. tarafından gerekli belgelerin tamamlandığı ortaya çıktı. Firma, 44 aylık süreci kapsayan ihale için 45 milyon 637 bin 119 TL teklif etti. Diğer iki firma ise teklif vermediğini beyan etti. Bundan sonraki aşamada, ihale komisyonunun yapacağı kapsamlı değerlendirmenin ardından sürecin tamamlanacağı belirtildi.

Geçmiş yıllarla ilgili sözleşmelere göre Kentkart'ın yüzde 2.6, Kartek'in yüzde 2.59 teklif verdiği görülüyor. Son ihalede sunulan yüzde 1.93'lük oran, bugüne kadar verilen tekliflerin en düşüğü oldu.elektronik-ucret-toplama-sistemi-isletim-hizmeti-ihalesi-yapti-1961474.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber ESHOT elektronik ücret toplama sistemi işletim hizmeti... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER