Eto'o gol atamazsa Antalyaspor kazanamıyor

Eto'o gol atamazsa Antalyaspor kazanamıyor

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapmasına karşın son iki haftada sadece 1 puan toplayabilen Antalyaspor'da ilginç bir detay ortaya çıktı. Samuel Eto'o'nun gol attığı maçları galibiyetle tamamlayan kırmızı beyazlılar, Kamerunlu oyuncunun durdurduğu maçları kazanamıyor.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun ilk 4 haftasından 3 galibiyet çıkaran Antalyaspor'da son 2 haftadaki düşüş dikkat çekiyor. Çaykur Rizespor deplasmanından 5 gollü mağlubiyetle ayrılan kırmızı beyazlılar, evinde ağırladığı Medicana Sivasspor maçında da 1 puana razı oldu.

Geride kalan 6 haftada 10 puan toplayarak 5. sırada yer alan Antalyaspor adına ilginç de bir detay ortaya çıktı. 5 golle krallık yarışında zirvede yer alan Samuel Eto'o'nun gol attığı tüm karşılaşmaları kazanan Antalyaspor, Kamerunlu oyuncunun fileleri havalandırmadığı maçlarda ise galibiyet yüzü göremiyor. Bu sezon Medipol Başakşehir ve Eskişehirspor'a 2, Gençlerbirliği'ne de 1 gol atan Samuel Eto'o, takımına da 3 puanı getiren isim olmuştu.

Kamerunlu yıldız oyuncu, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ve son olarak da Medicana Sivasspor maçlarını boş geçerken, Antalyaspor bu karşılaşmalardan sadece 1 puan toplayabildi. Pazar günü sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak Antalyaspor'da gözler yine Samuel Eto'o'nun üzerinde olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Eto'o gol atamazsa Antalyaspor kazanamıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER