Eve benzin döküp ailesini rehin aldı


Çorum'un Boğazkale ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen bir kişi, evine benzin dökerek ailesini rehin aldı. Şahıs, 4 saat sonra ikna edilebildi.

Boğazkale'nin Hattuşa Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Murat C. (37), ilaç içerek canına kıymak istedi. Ailesinin, 112 Acil Servisi araması üzerine kapıyı kilitleyen şahıs, sağlık ekiplerinin içeri girmesine izin vermedi. Eve benzin döken Murat C., eşi Aysel C., annesi Hatice C. ile yaşları 5 ile 17 arasında değişen 3 çocuğunu dışarı çıkarmadı. Evden yoğun benzin kokusu gelmesi üzerine geri çekilmek zorunda kalan sağlık ekipleri, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.

Polis, çevrede güvenlik önlemleri alarak şahsın kapıyı açmasını istedi. İtfaiye araçları da hazır bekletildi. Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan'ın da katıldığı ikna çalışmaları sonuç vermeyince Çorum'dan bir ekip çağrılarak, yakınlarına haber verildi.

Aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmaya başlayan Murat C., yaklaşık 4 saat sonra ikna edildi. Sağlık ekipleri içeri girerek şahsa müdahale etti. Saatler süren gergin bekleyiş son bulurken, Murat C. ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Benzin kokusundan rahatsızlanan eşi Aysel C.'de hastanede tedavi altına alındı.

Bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Murat C.'ye ilçe kaymakamı Osman Aydoğan yardımcı olma sözü verdi. CİHAN
<< Önceki Haber Eve benzin döküp ailesini rehin aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER