Fatih Koleji atletizmde Türkiye finalinde!

2014-2015 Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği, Enka Spor Tesislerinde yapıldı.

Fatih Koleji atletizmde Türkiye finalinde!

İstanbul okul sporları faaliyet programında yer alan 2014-2015 Okullar Arası Puanlı Atletizm İl Birinciliği, Enka Spor Tesislerinde yapıldı. 

Bakırköy Fatih Koleji öğrencisi Jamshıd Nasımı 100 metre koşu ve fırlatma topu kategorisinde İstanbul 1.si olarak Türkiye gruplarına kaldı. 

25-26 Nisanda Edirne’de yapılan Türkiye Grup Şampiyonası Marmara bölge finalinde de Bakırköy Fatih Koleji öğrencisi 100 metre koşu ve fırlatma topu kategorisinde Marmara 1.si olarak büyük bir başarıya imza attı ve adını Türkiye finallerine yazdırdı. Atletizm Türkiye şampiyonası 3,4 ve 5 Haziran tarihlerinde Erzurum’da yapılacak. Okul müdürü Ali Güneşli; Eğitimin Fatihi olan okullarının sporun da Fatihi olduğunu ifade ederek, farklı spor dallarında 2 yıldır aldığımız kupa ve madalyalarla büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Oktay Çetinkaya: Hentbolda il birinciliği ve Marmara bölge birinciliğinden sonra böyle bir başarının gelmesi bizleri mutlu etti. İnşallah Türkiye derecesi alarak Fatih Kolejinin adını her alanda duyurmak istediklerini söyledi.

<< Önceki Haber Fatih Koleji atletizmde Türkiye finalinde! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER