Fernando Muslera: Galatasaray'ı iyi yerlere getirmek için çalışacağız


Galatasaray'ın Uruguaykalecisi Fernando Muslera, Galatasaray'ı iyi yerlere getirmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan yıldız kaleci, Antalya kampının iyi geçtiğini belirterek, "Ne zaman Antalya'ya gelsem kendimi çok mutlu hissediyorum. Bu dönemde kamplarımızı hep Antalya'da geçiriyoruz, İstanbul'da hava daha soğuk olduğu için. Burada daha güzel hava ve şartlarda antrenman yapma şansımız oluyor. Çok mutluyum, keyfim yerinde." dedi.

ŞARTLAR UYGUN OLURSA İSTANBUL'DA DÜĞÜN YAPABİLİRİM

Devre arasında Urugay'da düğün yapan Muslera, İstanbul'da düğün yapıp yapmayacağı sorusuna ise "Hayatımızda çok önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Patricia ile beraber çok mutluyduk ve evlenme kararı aldık. Uruguay'da çok güzel bir düğün yaptık, ailemizle beraber. Takdir edersiniz ki, ailemizi çok fazla görme imkanı bulamıyoruz. Onlarla çok güzel bir organizasyon oldu. Eğer şartlar uygun olursa İstanbul'da da bir organizasyon olsun istiyorum." diye cevap verdi.

"OĞLUMUN KALECİ OLMASINI İSTEMEM"

'Oğlun olursa kaleci olmasını ister misin?' sorusuna ise yıldız kaleci, "Öncelikle olduğu zaman çocuğumun sağlıklı olmasını diliyorum. Erkek evladım olursa iş seçiminde ona yüzde yüz saygı duyacağım. Elimden geldiği kadar yardımcı olacağım. Ama kaleci olmasını çok istemem. Eğer bir futbolcu olacaksa forvet olsun ki, takımın fenomeni olsun. Kaleci olup sıkıntılar yaşamasını istemem." cevabını verdi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Muslera, ikinci yarı ile ilgili bir soruyu cevaplarken ise taraftarların destek vermesini ve üzülmemelerini isteyerek, "Galatasaray'ı daha iyi yerlere getirebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Biz de tabii ki gelişmemiz gerektiğini biliyoruz. Her şeyin farkındayız. Taraftarlarımız merak etmesinler, neler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Umarım onları tekrar mutlu ederiz." sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Fernando Muslera: Galatasaray'ı iyi yerlere getirmek için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER