Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi Kayseri Erciyesspor önünde moral arıyor


İSTANBUL (CİHAN)- Süper Lig'in lideri Galatasaray, 22. haftanın açılış maçında sahasında Kayseri Erciyesspor'u mağlup ederek hem liderliğini devam ettirmek hem de gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde moral bulmak istiyor.
Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivasspor karşısındaki kadroyu bozmayarak aynı kadroyu sahaya sürdü. Sarı-kırmızılı takımda fıtık ameliyatı olan Melo ile sakatlığı bulunan Burak forma giyemiyor. Hamzaoğlu, Melo'nun yerine Hamit Altıntop'a, Burak Yılmaz'ın yerine de Umut'a ilk onbirde şans verdi.
SEMİH KAYA, FENERBAHÇE DERBİSİNE HAZIRLANIYOR
Öte yandan Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Semih Kaya, bugün Kayseri Erciyesspor ile oynanan U21 maçında forma giydi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, genç oyuncunun Fenerbahçe derbisi öncesindeki maç eksikliğinin gidermek ve son durumunu görmek için bu maçta onu denedi.
Sarı-kırmızılı takımda sarı kart sınırında bulunan Yekta Kurtuluş ve Hakan Balta, bu maçta kar görmeleri halinde Fenerbahçe derbisinde görev yapamayacak.

KONUK EKİP TEHLİKELİ BÖLGEDEN UZAKLAŞMAK İSTİYOR
Kayseri Erciyesspor da Galatasaray maçını kazanarak, düşme hattından uzaklaşmayı hedefliyor. Yine devre arasında transfer edilen fakat eski kulübünden kaynaklanan sorunlardan dolayı lisansı çıkarılamayan Diakhate'nin de lisansı çıkarılınca Galatasaray maçında forma giyebildi. Konuk ekipte Galatasaray maçı öncesnide kart cezalıları Edinho ve Gökhan Değirmenci de görev yapamıyor.

TAKIM KADROLARI

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Tolga Özkalfa, Volkan Narinç, Cevdet Kömürcüoğlu
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Koray Günter, Chedjeo, Olcan Adın, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bruma, Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut
Kayseri Erciyesspor: Zülküf Özer, Caner, Diakhate, Boye, Murat Yıldırım, Yasin Pehlivan, Cenk Ahmet, Drenthe, Serdar Gürler, Vleminckx
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi Kayseri Erciyesspor... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER