Galatasaray'a Tugay'dan kötü haber

Galatasaray'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırdığı Şanlıurfaspor, sarı kırmızılı kulüpten kiraladığı Umut Gündoğan'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Galatasaray'a Tugay'dan kötü haber

2014'te toplam 7.9 milyon TL maliyetle transfer edilen genç futbolcunun geri gönderilmesi sarı kırmızılı yönetim için büyük sürpriz oldu. Umut'un başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

 Galatasaray'ın 2014 yılın Ocak ayında Bucaspor'dan büyük ümitlerle transfer ettiği Umut Gündoğan, tam bir hayal kırıklığı oldu.

Teknik adamların gözüne giremediği için geçen sezon Adana Demirspor'a kiralanan 25 yaşındaki orta saha oyuncu, bu sezon kiralandığı Şanlıurfaspor'dan geri gönderildi.



Galatasaray'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu'nun çalıştırdığı PTT 1. Lig ekibi, sadece 5 maçta forma giyen Umut'un sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.Sarı kırmızılı kulüp, 4.5 yıllık sözleşme imzaladığı Umut'un bonservisine 1 milyon 661 bin TL öderken, kendisine de 6 milyon 269 bin TL garanti para ödemeyi taahhüt etmişti. Toplam maliyeti 7 milyon 930 bin TL'ye ulaşan Umut'un sezonun ikinci yarısında başka bir takıma kiralanması bekleniyor.

UMUT'UN DIŞINDA 7 FUTBOLCU DAHA GÖNDERİLDİ
Şanlıurfaspor, Umut Gündoğan'ın yanı sıra, daha önce kadro dışı bıraktığı Ahmet Arı, Youssef Yeşilmen ve Magiqe Judikal Gouly ve Mehmet Sıddık İstemi, Mustafa Aşan, Abdülkadir Özgen, Doduogu Mandini ve Mustafa Aşan'ın da sözleşmelerini karşılıklı feshettiğini açıkladı.
<< Önceki Haber Galatasaray'a Tugay'dan kötü haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER