Galatasaraylı yelkencilere olimpiyat yolunda destek

Galatasaraylı yelkencilere olimpiyat yolunda destek

Brezilya'da düzenlenecek Rio 2016 Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil etmek üzere katılmaya hak kazanan Galatasaraylı yelkenciler Deniz Çınar ve Ateş Çınar'a sponsor geldi.

Galatasaray Spor Kulübü adına Türkiye'yi Rio 2016 Olimpiyatları'nda yelken branşında temsil edecek Çınar kardeşlerin sponsoru olan Unico Sigorta'nın bu desteğinin sporculara da moral olduğu belirtildi.

"HEDEF 2016 YAZ OLİMPİYATLARI'NDA BİRİNCİLİK"

Yelken sporuna emek harcayarak yoğun ve tempolu bir antrenman trafiğine sahip 30 yaşındaki Deniz Çınar ve 29 yaşındaki Ateş Çınar, Unico Sigorta'nın verdiği destekle Rio 2016 Olimpiyatları'nda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ederek branşlarında liderlik hedefliyor. Çınar kardeşler, Edo Fantela'nın gözetiminde antrenmanlarını sürdürüyor.

Sigorta Genel Müdürü Cenk Tabakoğlu, yaptığı açıklamada, "Gençlere yatırımımız devam edecek." derken, Çınar kardeşlerin Rio 2016 Olimpiyatları'ndan başarılarla döneceğine inandıklarını söyledi. Tabakoğlu, "Unico Sigorta olarak gençlere fırsat tanıyacak ve ülkemizin global arenada yer almasını sağlayacak bu tür faaliyetlere desteğimiz sürecek." dedi.
olimpiyat-yolunda-destek-1909698.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaraylı yelkencilere olimpiyat yolunda destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER