Gar patlamasında yaralanan Yener Aydın, kafasındaki bilye ile yaşayacak

Gar patlamasında yaralanan Yener Aydın, kafasındaki bilye ile yaşayacak

Ankara Tren Gar'ında 10 Ekim Cumartesi günü meydana gelen patlamada 102 ölmüş, yüzlerce kişi de yaralanmıştı. Katliamda kafasına bilye isabet eden Yener Aydın (32), 35 gündür tedavi gördüğü hastaneden tabucu edildi. Olay anını unutamayan Aydın, bundan sonraki hayatını kafasına isabet eden bilye ile yaşayacak.

Ankara Tren Gar'ında 10 Ekim Cumartesi günü KESK, DİSK, TMOBB ve TTB 'Emek, Barış ve Demokrasi' mitingi düzenledi. Toplanma yerine olan Tren Gar'ı önünde saat 10.04'te iki bomba patlatıldı. Patlama sonrasında 102 hayatını kaybetmiş, yüzlerce kişi de yaralanmıştı. Yaralılar, Ankara'nın çeşitli hastanelerine kaldırılmıştı.

Olayda bombayı kuvvetlendirmek için yerleştirilen bilyelerden bir tanesi Yener Aydın'ın kafasına isabet etti. Patlamadan sonra Ankara Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yener Aydın 35 gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Aydın, ambulansla anne ve babasının yaşadığı Mersin'e gönderildi. Olay anını unutamayan Yener Aydın, bundan sonraki hayatını kafasına isabet eden bilye ile yaşayacak.

CİHAN
<< Önceki Haber Gar patlamasında yaralanan Yener Aydın, kafasındaki bilye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER