Gayrımenkul fuarını, 3 günde 5 bin kişi ziyaret etti


Emlak sektörünü bir araya getiren CITYSCAPE TURKEY'i 3 günde 5 bini aşkın konuk ziyaret etti. Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi), Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan'ın ardından İstanbul'a taşınan fuar yoğun ilgi gördü.

ISTExpo'nun katkı sunduğu CITYSCAPE TURKEY, yabancı yatırımcıların yanında yerli konut alıcılarının akınına uğradı. Toplam 67 stantta onlarca projeyi bir arada görme imkânı bulan alıcılar, indirimlerden de yararlandı. ISTExpo Genel Müdürü İsmail Sezen, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi:

"İlgi duydukları projelerle ilgili yüzlerce görüşme yapan ve projeleri yerinde görme imkanı bulan yerli ve yabancı yatırımcılar mutlu. Projelerini en doğru hedefle buluşturma şansı yakalayan gayrimenkul geliştiricileri mutlu. Fuarda onlarca projeyi bir arada görme şansı yakalayan ve CITIYSCAPE TURKEY'e özgü indirimlerden faydalanan bireysel konut alıcıları da mutlu. Sonuç olarak herkes CITIYSCAPE TURKEY'den karlı ayrılıyor. Bu başarının neticesinde, gelecek yıl çok daha geniş bir CITYSCAPE TURKEY için çalışmalara başladık."
CİHAN
<< Önceki Haber Gayrımenkul fuarını, 3 günde 5 bin kişi ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER