Gazeteci Zafer Mutlu, babasını son yolculuğuna uğurladı


Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden Vatan Gazetesi'nin eski sahibi Zafer Mutlu'nun babası Latif Mutlu, son yolculuğuna uğurlandı. Mutlu'nun cenazesine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iş, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Bilgi Üniversitesi Kurucusu ve gazeteci Zafer Mutlu'nun babası Latif Mutlu'nun öğle vakti Teşvikiye Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski bakan Hüsamettin Özkan, CHP milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Barış Yarkadaş, İlhan Özkesici, Şişli Belediyesi Başkanı Hayri İnönü, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, iş adamları Dinç Bilgin, Cem Boyner, Bedrettin Dalan, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ile iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze namazı öncesi Latif Mutlu'nun oğulları Zafer Mutlu, Serdar Mutlu gelinleri Nükhet Mutlu, Yasemin Mutlu, Kızı Güneş Mavituncalılar ve Damadı Kerem Mavituncalılar taziyeleri kabul etti. İmamın helallik almasından sonra Mutlu'nun cenaze namazı kılındı. Ardından cenazeye katılanlar Latif Mutlu'nun tabutunu omuzlarına alarak cenaze aracına taşdı. Daha sonra Mutlu'un cenazesi Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Aileye taziyelerini ilettikten sonra basın mensuplarına konuşan Aydın Doğan, "Rahmetliye önce Allah'tan rahmet diliyorum. Eğitimde çok hizmetleri oldu. Uzun yıllar güzel hizmetler verdi. Hatta son dakikasına hastalığına kadar, habire çocuklarıyla şurada yapalım burada yapalım diye eğitim için ömrünü harcadı. Zaten kendisi de yetişmiş eğitimciydi. Allah rahmet eylesin diyorum. En son görüşmem 1 yılı geçti. O zamanda hep benimle konuşmaları eğitimle ilgiliydi. Çocukları da ona iyi birer evlat oldular." dedi.



Gazeteci-Zafer-Mutlu-babasini-son-yolculuguna-ugurladi-1982423.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Gazeteci Zafer Mutlu, babasını son yolculuğuna uğurladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER