Gaziantep'te 11 polis, gözaltına alındı

Gaziantep'te 11 polis, gözaltına alındı

Gaziantep'te 2010-2013 yıllarında Polis Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan 11 polis memuru gözaltına alındı. Gözaltı işlemleri Gaziantep Adalet Sarayı'nda sürerken, polis avukatlarından İbrahim Toyaksi operasyona tepki gösterdi. Toyaksi, "Yine paralel paranoyası var. Çamur at izi kalsın muhabbetiyle suçlama yöneltiliyor." dedi.

Gaziantep Adalet Sarayı önünde konuşan Toyaksi, şu ifadeleri kullandı: "Maalesef bir algı operasyonu ile karşı karşıyayız. Polis okulunda görevli 11 memur arkadaşla ilgili soruşturma başlatıldı. Sabahın 06.00'ında gözaltına alındılar. Bütün bu arkadaşlar bir çağrı kağıdıyla gelebilecek arkadaşlar. Bunun bir operasyon şeklinde yapılması kamuoyunu üzüyor. Hukuka aykırı davranışlar bizi üzüyor. Biz bunun her zaman hukuki çerçevede yapılmasını istiyoruz."

Dosyanın içinin olmadığını ve 'paralel paranoyasının' devam ettiğini söyleyen Toyaksi, "Sadece çamur at izi kalsın muhabbetiyle böyle bir suçlama yöneltiliyor. Bununla ilgili hiçbir delil yok. Onun haricinde yine ufak tefek şeyler, suç haline getirilmeye çalışılmış. Dosyalarda maalesef kayda değer hiçbirşey yok." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantep'te 11 polis, gözaltına alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER