Genç girişimcilere tavsiye: Ticaretin altın kuralını dürüstlük oluşturur


Uzun yıllar otellere et veren daha sonra turizm sektörüne 2 beş yıldızlı otel kazandıran turizmci Yakup Süzer, ticarette 3 altın kuralın olduğunu söyledi. Süzer, bunların dürüstlük, disiplinli çalışma, alınan kararlarda kararlı olma olduğunu belirtti.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya GGK Manavgat üyelerinin yaptığı aylık toplantısının onur konuğu Lake River Side Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Süzer oldu. Genç girişimcilere tecrübelerini anlatan Süzer, "Ticarette en önemli şey dürüstlük, disiplinli çalışmak ve kararlılıktır." dedi. Ticarete en alt kademeden kasaplık yaparak başladığını anlatan Süzer, en önemli şeyin dürüstlük, disiplinli çalışmak ve kararlı olmaktan geçtiğini kaydetti. Genç girişimcilere ticarette diğer önemli bir konunun ise ayağını yorganına göre uzatılması gerektiğini ifade eden Süzer, gençlere şu anda işletmekte olduğu iki otel ve turizme başlama hikayesini de anlattı. Süzer, "Turizme başlamaya 1999-2000'li yıllarda karar verdim. Şu anda işletmekte olduğum otelleri o yıllarda planladım. Turizm yatırımlarında her zaman ayağını yorganına göre uzatma sözü doğrultusunda hayata geçirdim. Ticarette her şeyin dürüstlükten geçer." diye konuştu.

Toplantı sonunda TOBB Antalya GGK İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Tanır ve İcra Kurulu Üyesi Hazar Atalay tarafından İş Adamı Yakup Süzer'e teşekkür edilirken, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş tarafından da plaket takdim edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Genç girişimcilere tavsiye: Ticaretin altın kuralını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER