Bu söz şirketin tüm geleceğine yön verdi

1944 yılında pötibör bisküvi üretimi ile yola çıkan Ülker, 70. yaşını kutluyor.

Bu söz şirketin tüm geleceğine yön verdi

1944 yılında pötibör bisküvi üretimi ile yola çıkan ve bugün gıda alanında dünyanın sayılı şirketleri arasında yer alan Yıldız Holding’in ilk markası olan Ülker, 70. yaşını kutluyor.

Zaman'ın haberine göre, Ülker, yeni kampanyasını “Mutlu et, mutlu ol” sloganı çerçevesinde oluşturdu. Kurucusu Sabri Ülker’in “Herkesin mutlu bir çocukluk geçirmeye hakkı vardır.” sözünü temel alan kampanyanın, tüm Yıldız Holding çalışanlarının da içinde olduğu bir mutluluk hareketine dönüşmesi hedefleniyor. Ülker’e ailenin ilk göz ağrısı, en büyük çocuğu diyen Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, “Ülker, rahmetli babam ve amcamın emeğinin çok olduğu, ailemize soyadını veren markamız. 70 yaş çok önemli bir mihenk taşı, zira kökümüzden gelen özelliklerimizi kaybetmeden güne ayak uydurabilmek ve köklü ama genç bir marka olarak kalabilmek bizim en güçlü yönlerimizden bir tanesi.” açıklamasını yaptı. Tüketici odaklı üretim yaptıklarını söyleyen Ülker, “Ürün geliştirirken, üretim yaparken, rafa ürün koyarken hep tüketicimizin ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket ettik.” dedi. Murat Ülker, “Bu anlayışımız büyük kıymet gördü ve Ülker, gerek ürünleriyle gerekse gerçekleştirdiği sosyal projelerle tüketicinin hayatına mutlu anlar katan bir marka olarak pazarda yer edindi. 70. yılımızda da, 70 yıldır biriktirdiğimiz bu mutlu anları tüketicimiz ile birlikte kutlamak ve çoğaltmak amacıyla yeni bir hareket başlattık.” ifadelerini kullandı.

“1944 yılında üç kişi olarak çıktığımız yolculuğa şimdi 48 bin kişilik büyük bir aile olarak devam ediyoruz.” diye konuşan Ülker, “Tedarikçilerimiz, distribütörlerimiz, ürün aldığımız çiftçilerimiz ve tüm paydaşlarımız dâhil 700 binden fazla kişinin hayatına kalıcı katkılar sağlıyoruz.” dedi. United Biscuits satın alımına da değinen Murat Ülker, “70. yılımızı çok önemli bir satın alma ile taçlandırdık. Bu hamle ile dünyanın 3. büyük bisküvi şirketi konumuna geldik. dedi.
<< Önceki Haber Bu söz şirketin tüm geleceğine yön verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER