Göreve yeni başlayan öğretmenler, Türk bayrağına el koyarak yemin etti

Göreve yeni başlayan öğretmenler, Türk bayrağına el koyarak yemin etti

24 Kasım Öğretmenler Günü Sivas'ta düzenlenen törenle kutlandı. Törende göreve yeni başlayan öğretmenler yemin ederken, emekli olanlara ise hizmet şeref belgesi takdim edildi. Göreve yeni başlayan 34 öğretmenin, Türk bayrağına el koyarak yemin etmesi dikkat çekti.

Öğretmenler günü kutlamaAtatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy'un anıta çelenk sunmasının ardından öğretmenler Vali Alim Barut'u makamında ziyaret etti.

Daha sonra ise Selçuk Anadolu Lisesi tarafından program düzenlendi. Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "İlim ve irfan ordumuzun değerli, temsilcileri olan öğretmenlerimizin, eğitim ve öğretim kalitesinin yükseltilmesi için hizmet ederken, milletimizin mensup olduğu milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerleri bilen, yaşayan ve yaşatan idealist birer vatandaş olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi yetiştireceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Programda yeni göreve başlayan öğretmenler adına Ethem Sancar, emekli öğretmenler adına ise Fatma Nevin Özçoban birer konuşma yaptı. Öğretmen konulu sinevizyon gösterisinin ardından Selçuk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği kutlama programında oratoryo ve müzik dinletileri sunuldu.

ÖĞRETMENLER TÜRK BAYRAĞINA EL KOYARAK YEMİN ETTİ

Törende stajyerlikleri biten ve göreve yeni başlayan 34 öğretmen, Türk bayrağına el koyarak yemin etti. Öğretmenlerin heyecanlı oldukları gözlenirken, 30 yılını devirerek emekli olan öğretmenlere de teşekkür plaketi ve hizmet şeref belgeleri takdim edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Göreve yeni başlayan öğretmenler, Türk bayrağına... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER