Gözlerini bağlayıp engellilerle maç yaptılar


Dünyanın en büyük fren ve fren parçaları üreticilerinden biri olan Chassis Brakes International, sosyal sorumluluk etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Chassis Brakes, engellilere yönelik farkındalığı arttırmak adına farklı bir projeye imza attı.

Chassis Brakes International çalışanları ile Altı Nokta Körler Derneği Futbol Takımı Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sosyal Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. Chassis Brakes çalışanlarından oluşan futbol takımı oyuncuları gözlerini bağlanarak ve çıngıraklı bir topla mücadele etti.

Tüm şirket çalışanlarının bu önemli organizasyona katılım gösterebilmesi için şirket yönetimi tarafından tüm üretim süreçlerine 2 saat ara verilmesi kararı alındı. Çıngıraklı topla ve göz bantlarıyla gerçekleştirilen maçta Chassis Brakes çalışanları epey zorlandı. Yoğun rekabetin yaşandığı maç beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından Chassis Brakes çalışanları gözleri kapalı bir biçimde oynamakta çok zorlandıklarını ancak görme engellileri anlama açısından çok önemli dersler aldıklarını dile getirdi.

CİHAN
<< Önceki Haber Gözlerini bağlayıp engellilerle maç yaptılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER