Kalp krizi geçiren öğretmen, Öğretmenler Günü'nde defnedildi


Muğla'nın Fethiye ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden beden eğitim öğretmeni Hayriye Göngören, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Fethiye Endüstri Meslek Lisesi'nde 9 yıldır Beden Eğitimi öğretmenliği yapan evli ve 2 çocuk annesi Hayriye Güngören, geçtiğimiz pazar günü okul öğretmenleri ile birlikte düzenlenen etkinlikte Öğretmenler Günü'nü kutladı. Daha sonra programdan ayrılan Güngören, kısa süre sonra evinde kalp krizi geçirdi. Ambulansla Fethiye Devlet Hastanesi'ne buradan da Antalya'ya sevk edilen beden eğitim öğretmeni yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayriye Güngören için ilk tören görev yaptığı Fethiye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde düzenlendi. Güngören'in tabutuna Türk bayrağı ve Galatasaray bayrağı sarıldı. Helallik alınmasının ardından Hayriye Güngören'in cenazesi öğretmen ve öğrencilerin omuzlarında Yeni Camii'ne götürüldü.

Merkez Yeni Camiindeki cenaze namazını Fethiye Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu kıldırdı. Cenaze namazının ardından cenaze Fethiye Taşyaka mezarlığında toprağa verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kalp krizi geçiren öğretmen, Öğretmenler Günü'nde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER