Gültekin Avcı'dan İpek Medya baskını değerlendirmesi

Gültekin Avcı'dan İpek Medya baskını değerlendirmesi

Yazılarından dolayı tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderilen Bugün gazetesi köşe yazarı Gültekin Avcı, yakınlarıyla açık görüşte hasret giderdi. Oğlu İsmail Avcı'ya, İpek Medya Grubu'na el konulmasının hukuk devletine yakışmadığını söyleyen Avcı, hedefte Bugün TV'nin olduğunu belirtti.

Gültekin Avcı, bugün oğlu İsmail Avcı ile açık görüşte hasret giderdi. Çıkışta konuşan İsmail Avcı, babasının moralinin iyi olduğunu vurguladı. Avcı, "Yine bir açık görüşte babamla beraber olduk. Açık görüşler ayda bir oluyor. Ayda bir kez şehir dışından gelip gidiyoruz. Bir çok ailenin de durumu öyle. Görüş saatlerimiz bazen çakışabiliyor. Farklı bir durum var içeride insanların psikolojileri çok farklı dışarıda görebileceğimiz kolay bir şey değil. İçerideki insanlarda keder hakim değil, yani bir umutsuzluk hakim değil. İçeride yüzü gülen insanlar görüyorsunuz. Bunun da ana sebebi hepimizin bildiği gibi bende de hakim olan duygu bu yakınlarımızı ziyaret ettiğimiz kişinin hiç bir suçu olmaması, tamamen masum olması yani herhangi bir suçtan değil, yaptığı icraatlardan görevi olan doğru olan şeylerden içeride olması. Kimi zorlukları var, tabii ki bu zorlukları aşmaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

'MORALLERİ GAYET YERİNDE'

Geçtiğimiz günlerde kayyum kararıyla el konulan Bugün TV, Kanaltürk, Bugün gazetesi, ve millet gazetelerine haksız bir şekilde kayyum atandığını belirten oğul Avcı, söyle devam etti: "Bugün TV'nin doğrudan hedef olduğu İpek Koza Grubuna kayyum atama skandalı oldu. Onunla ilgili gerçekten üzüntülerini iletti. Böyle hukuksuz bir müdahalenin hukuk devletine yakışmayacak bir müdahalenin ne kadar kötü ve bu devleti aynı zamanda zor bırakacak nitelikte olduğunu belirtti. Akın İpek'i o süreçte dik duruş gösteren arkadaşları tebrik ettiğini söyledi. Onun dışında seçimden çıkan sonuç karşısında insanların büyük bir yeise kapılmasını bekliyor. Bir çok kişi kamuoyunda böyle bir algı var. Artık umutsuzuz, bittik vesaire. Böyle bir reaksiyon bekliyor insanlar. Ben içeriden gördüğüm kadarıyla kesinlikle bunun içeriye yansımadığını söyleyebilirim. Özellikle yakınlarına hiçbir şekilde sirayet etmiş değil. O insanlar hala aynı iç huzuru içerisinde aynı huşu içerisinde ziyaretlerini yapıyorlar. Gülen yüzler görüyoruz içeride. Mutlu diyemesek de buruk bir mutluluk görüyoruz."

.
CİHAN
<< Önceki Haber Gültekin Avcı'dan İpek Medya baskını değerlendirmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER