2 ilde Gezi Parkı operasyonu

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah erken saatlerde İstanbul ve Ankara'da operasyon düzenledi.

2 ilde Gezi Parkı operasyonu

'İstanbul'da 62, Ankara'da 25 kişi'

İçişleri Bakanı Muammer Güler, Gezi Parkı'na ilişkin yapılan son operasyonlarda İstanbul'da 62, Ankara'da 25 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

İstanbul'da çok sayıda adrese operasyon

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, çok sayıda adrese operasyon düzenledi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin desteğiyle sabah erken saatlerde gerçekleştirilen operasyonlarda, Beyoğlu, Okmeydanı ve Gaziosmanpaşa başta olmak üzere çok sayıda ilçede belirlenen adreslere baskın düzenledi.

Atılım Gazetesi ve Etkin Haber Ajansı'nın da aralarında bulunduğu adreslere yapılan baskınlarda, çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Ankara'da 25 gözaltı

Bu arada Ankara'da Gezi Parkı eylemlerine katıldıkları ve organize ettiği iddia edilenlere yönelik başlatılan operasyonda da çok kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ankara'daki Gezi Parkı eylemlerini organize ettikleri ve gösterilerde polise saldırdıkları ileri sürülen kişileri tespit etti. Bunun üzerine başlatılan operasyonda, 26 farklı adreste eş zamanlı arama yapıldı.


AA
<< Önceki Haber 2 ilde Gezi Parkı operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER