63 ülkenin yeryüzü meleği İstanbul'da buluşuyor

Çocukları Türkiye'de okuyan 63 farklı ülkeden anne Dünya Anneler Günü programıyla İstanbul'da buluşuyor.

63 ülkenin yeryüzü meleği İstanbul'da buluşuyor

Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu, çocukları Türkiye'de okuyan 63 farklı ülkeden anneyi  Dünya Anneler Günü programıyla İstanbul'da buluşturuyor. Uzun zamandır görmedikleri çocuklarıyla Anneler Günü  vesilesiyle buluşacak anneler bir hafta boyunca İstanbul'da ağırlanacak.  9 Mayıs Cuma Günü  Saat 20:30'da Maslak TİM Show Center'da  yapılacak özel anneler günü programıyla 63 yabancı anne, dil, din, ırk farklılığı yaşamaksızın "anne" olmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu hep beraber yaşayacak.

Baran Uluslararası Öğrenci ve Kültür Federasyonu tarafından  düzenlenen Dünya Anneler Günü programının Tertip Heyeti'nde Türkiye'nin tanınmış anneleri yer alıyor.  Başkanlığını  Esra Kavurmacı'nın yaptığı  tertip heyetinin üyeleri Beyda Şükür, Şükran Akbulut, Türkan Boydak, Emel Dumankaya ve Aslıhan Erkişi gibi isimlerden oluşuyor.

Geçtğimiz yıl gerçekleştirilen Anneler Günü programına İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın eşi Özleyiş Topbaş, Aydın Doğan'ın eşi Sema Doğan, Esin Demirören, modacı Emel Acar, Azeri Milletvekili Ganire Paşayeva gibi bir çok tanınımış sima katıldı.

Yılın anneleri ödüllerini alacak

9 Mayıs'ta yapılacak Dünya Anneler Günü programında fedakarlıklarıyla öne çıkan annelere Anneler Günü Özel Ödülleri  verilecek. Geçen yıl, geçirdiği trafik kazası sonucu hafızasını kaybeden ve felç kalan Rus gencin bakımını üstlenerek ona Umut ismini veren Antalyalı Gülsüm Anne’ye “Fedakar Anne” ödülü takdim edilmişti. 

En Güzel Anneler Günü Hediyesi..

Uzun süredir görüşemedikleri çocukları ile “Dünya Anneler Günü” programında bir araya gelecek anneler, bir hafta boyunca kalacakları İstanbul’da hem kültür kucaklaşması yaşayacak hem de İstanbul’un güzelliklerini doyasıya görme imkanı bulacak. 

PROGRAM
TARİH: 9 MAYIS CUMA
YER: MASLAK TİM SHOW CENTER
SAAT: 19:00 Basın Toplantısı
           20:30 Program Başlangıç

<< Önceki Haber 63 ülkenin yeryüzü meleği İstanbul'da buluşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER