ABD'li Sarai Sierra sırra kadem bastı

Beyoğlu’nda kaybolan ABD'li Sarai Sierra'dan 8 gündür haber alınamıyor.

ABD'li Sarai Sierra sırra kadem bastı

Emniyet yetkilileri, Sierra’nın izine rastlamak için kaldığı evi kiraya veren şahsın da ifadesine başvurdu ve güzergahtaki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Sierra için aramaların devam ettiği bugünlerde gazeteciler de Sarai Sierra’nın kaldığı eve ulaştı. Ömer Hayyam Caddesi Kömürcü Zeynel Sokak No:20’de 13 gün kaldığı öğrenilen Sierra’nın ev sahibi Yiğit Y., oturduğu binadan çıkarken, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sierra’nın evde pasaportunu, elbiselerini ve şarj aletini bıraktığını aktaran Yiğit Y. “Odasında başka bir şey yoktu. Şu an eşyaları burada. Eşi buraya gelecek. Eşinin ya da konsolosluk yetkililerinin eşyaları almasını bekliyoruz. Odada tek kalıyordu. En son bu civarda görüldü. Bir daha görülmedi. Parasını peşin vermişti. Ocak ayının 20’sinden beri görülmedi. Bodrum katta kalıyordu” ifadelerini kullandı.

Sierra ile aynı sokakta oturan bir yaşlı kadın da genç kadını evden çıkarken birkaç kez gördüğünü belirterek, “Uzun ve kot pantolon giyiyordu. Tek başına resim çekiyordu. Pek ilgilenmedik” dedi.

Mahallede esnaflık yapan bir genç ise, Sierra’nın fotoğrafını internette gördükten sonra fark ettiğini ve Beyoğlu’nda eski binaların fotoğraflarını çekerken gördüğünü aktardı. 

CİHAN
<< Önceki Haber ABD'li Sarai Sierra sırra kadem bastı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER