Arda Kural intihar etti mi?

Arda Kural'ın annesi Gülnur Kural intihar iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Arda Kural intihar etti mi?

Psiko-nevroz teşhisiyle hastanede 21 gün tedavi gördükten sonra taburcu edilen Arda Kural'ın annesi "intihar girişimi" iddialarını yalanladı. Gülnur Kural, "Arda intihar etmedi, sadece ilaçlardan dolayı kendini çok halsiz ve bitkin hissetti. Biz de doktoruna götürdük. Şekeri biraz düşmüştü, şu anda gayet iyi" dedi.

Gülnur Kural sözlerini şöyle sürdürdü: "Oğlum, dört-beş yıllık bir süreçte bu duruma geldi. Şimdi ilaçlarını düzenli kullanıyor. Söylendiği gibi taşları kuyumcuya götürüp satmıyor; sadece deniz kenarında bulduğu taşları kolye ve küpe yapmak için atölyelere götürüyor."

Oğlunun birçok iş teklifi aldığını söyleyen Gülnur Kural, "Arda'ya şimdi çok fazla dizi, reklam ve sinema filmi teklifi geliyor ancak sağlığı nedeniyle bunları değerlendirecek durumda değil. İki-üç ay dinlenip toparlanması gerekiyor. Doktoru da sakin bir ortamda olmasını istiyor. Oğlum, ileride ne yapacağına henüz karar vermedi. Onu yoracak bir program olmazsa, oyunculuk yapabilir. Bir yandan da anne-oğul bir restoran açmak fikrinde. Reklam şirketi kurmak gibi bir fikri de var. Oğlumun hayatla ilgili önceliği iş değil zaten. Arda'nın üç-dört ay dinlenmesi ve kendini tedavi etmesi gerekiyor" dedi.
<< Önceki Haber Arda Kural intihar etti mi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER