Belgesel dalında öğrencilerin tercihi Ayna

Türkiye'nin en çok seyredilen ve en uzun soluklu yerli Belgeseli Ayna, 2012’yılının en iyi gezi belgesel programı seçilerek ödüllerine 2 yeni ödül daha ekledi.

Belgesel dalında öğrencilerin tercihi Ayna

Yeni Yüzyıl Üniversitesi bu sene ilkini düzenlediği “Yeni Yüzyılın İletişim Ödülleri” töreni ile 2012’nin en iyilerine ödüllerini verdi. İstanbul Topkapı Dr. Azmi Ofluoğlu yerleşkesi, Alev Ofluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşen törene iletişim dünyasından pek çok ünlü isim katıldı. 3054 öğrencinin oylarıyla yapılan anket sonuçlarına göre 23 dalda ödül verildi. Öğrenciler yaptıkları oylamada  En İyi Kültür Sanat Programı ödülünü Ayna Programı Sunucusu ve Yapımcısı Saim ORHAN’a verdi.

Ödül töreninin sunuculuğunu üstlenen radyo programcısı ve sunucusu Cem Arslan, Saim Orhan’ı sahneye övgü dolu sözlerle davet etti; “Sırada ödül alacak kişiyi sanırım tüm Türkiye çok kıskanıyor. Tüm Türkiye’nin çok kıskandığı bir isim. Kim derseniz; En İyi Kültür Sanat Programı: Ayna Programı Samanyolu TV. Çünkü sevgili Saim Orhan bütün dünyayı öyle bir geziyor ki,  onun yerinde ben olsaydım diyen o kadar çok kişi var ki.” 

Ayna Programının yapımcı ve sunucusu Saim ORHAN ödülünü Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN’ın elinden aldı. Yeni Yüzyıl Üniversitesinin öğrencileri ve öğretim görevlilerine teşekkürlerini sunan Orhan şunları söyledi; “En son Bhutan'dan geldik. Çok farklı diyarlarda yine çekimlerimizi sürdürüyoruz. Pek çoğumuz Bhutan'ı, onun başkentini bilmeyiz ama artık yeni nesiller her geçen gün dünyayı çok daha iyi tanıyor, çok daha iyi biliyor. Çünkü dünyayı ne kadar iyi tanırsak Türkiye’mizin de ağırlığını dünyada  o derece arttıracağız. İnşallah  gelecek günler Türkiye için çok daha güzel olacak. Nice güzel Aynalara, saygılarımı, selamlarımı sunuyorum değerli öğrenciler.”

Saim Orhan’a 2. ödül  4.5 milyon öğrencinin üye olduğu Türk Öğrenci Konseyi’nden geldi.

Türk Öğrenci Konseyi'nin düzenlediği "Yarının Liderleri Başarı Ödülleri", İstanbul’daki Bağlarbaşı Kongre ve Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende televizyon, sanat, spor ve edebiyat gibi birçok alanda yılın en iyileri seçilen isimlere ödülleri verildi. Bu yıl ikincisi düzenlenen “Yarının Liderleri” projesi çerçevesinde yapılan törende, Saim Orhan Türkiye Öğrenci Konseyi tarafından Yılın En İyi Belgesel Programı Sunucusu seçildi.

Saim Orhan’a   ödülünü Üsküdar Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Ekmen takdim etti.

Türkiye Öğrenci Konseyi’ne ve Konsey üyelerine teşekkürlerini bildiren Orhan yaptığı konuşmada  yolculuklarının devam ettiğini belitti. Ünlü sunucu şu çarpıcı açıklamaları yaptı;  Bizi sevindiren siz gençlerin her geçen gün dünyaya daha ilgiyle bakması, daha öğrenme heyecanlarının olması. Gelecek günlerin Türkiye adına çok daha güzel olması adına dünyayla ilgili olmamız şart. Nice güzel günlere. Gelecekte nice büyük Türkiye’ye diyor, saygılar sunuyorum değerli misafirler.”

<< Önceki Haber Belgesel dalında öğrencilerin tercihi Ayna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER