Beşiktaş-Feyenoord maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turunda Hollanda ekibi Feyennord'u Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk Edecek.

Beşiktaş-Feyenoord maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bugün saat 20.30’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Hollanda temsilcisi Feyenoord’u ağırlayacak.

Karşılaşmayı Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. Zwayer’in yardımcılıklarını Marco Achmüller ve Marcel Pelgrim yapacak. Mücadelenin 4.hakemi ise Tobias Stieler.

Siyah-beyazlılar, turun ilk maçında deplasmanda karşılaştığı rakibini Mustafa Pektemek ve Kerim Frei’nin golleriyle 2-1 yenmişti.

MAÇ BİLGİLERİ
Maç : Beşiktaş - Feyenoord
Yayın : Smart Spor ve Smart Spor HD
Saat : 20.30

BİLİC VE OLCAY SAHAN BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda basın mensuplarının sorularına cevap veren Beşiktaş Teknik Direktör Slaven Bilic, “İlk maçtakine benzer bir oyun tarzıyla sahada yer alacağız. Rakibe iyi baskı yapmıştık. Topu kazandığımızda korumasını bilmiştik. Geçen maçta memnun olmadığım durum oyunun son bölümünde daha sonuca dönük davranamamak. Rakip sahada topu çalınca daha tehlikeli olmalıyız.” dedi.
 
Yıldız futbolcu Olcay Şahan, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istediklerini söyledi. Şahan, “Gruplara kalmayı hedefliyoruz. İlk maça iyi hazırlanmıştık. İnancımız vardı. İkinci maça da aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Kazanıp turu geçmek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

Beşiktaş Feyenoord Maçının bilet fiyatları şöyle:
 
Batı VIP: 150 TL
Batı Tribün: 75 TL
Doğu Tribün: 50 TL
Kuzey Tribün: 25 TL
<< Önceki Haber Beşiktaş-Feyenoord maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER