Bingöl'de jandarma imamları misafir etti

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı imamları ağırladı. İl Jandarma komutanı, toplumsal sorunların çözümünde destek istedi

Bingöl'de jandarma imamları misafir etti

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı kışlasında, ilde görev yapan din görevlilerini misafir eden İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Etem Metehan Yaşar, ''Toplumsal sorunların çözümünde din görevlilerine yani sizlere önemli sorumluluklar düşmektedir.'' dedi.

İl Jandarma Komutanı Etem Metehan Yaşar, Bingöl'de görev yapan basın mensupları ve Bingöl Üniversitesi'nde eğitim gören öğrenci temsilcilerini misafir ettikten sonra geçtiğimiz günlerde de Bingöl il merkezinde görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

SİZLERE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR

Toplumsal sorunların çözümünde din görevlilerine önemli sorumluluklar düştüğünü ifade eden Yaşar, ''Toplumda birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, insanları kaynaştıran, insanları dini yönden aydınlatma görevini yerine getiren, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, "Benleri" "Biz" yapan, bizleri aynı hedef uğrunda bir araya getiren olgu, "Din" olgusudur. Bundan dolayı siz değerli misafirlerimize çok önemli sorumluluklar düşmektedir.'' diye konuştu.

JANDARMA MAKAM DEĞİL HİZMET KAPISI

Jandarma Komutanlığı kapısının, makam kapısı değil, hizmet kapısı olduğunu ifade eden Yaşar, ''Bütün Bingöl halkıyla aynı mesafedeyiz. Bingöl'e ve Bingöl halkına hizmet için burada bulunuyoruz.'' diyerek, katılanlara teşekkür etti.
<< Önceki Haber Bingöl'de jandarma imamları misafir etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER