Böcek skandalında flaş gelişme

Ankara'daki 'böcek' skandalıyla ilgili soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda İstanbul, Ankara ve Ardahan'da 2'si kadın 10 kişi gözaltına alındı.

Böcek skandalında flaş gelişme

Başbakanlığa bağlı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar (YTB) Başkanı Kemal Yurtnaç’ın odasında böcek bulunduğu ortaya çıkmıştı. Ankara Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü 6 ay süren teknik takipten sonra bu sabah operasyon için düğmeye bastı.

Ankara'da bulunan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı makam odalarında ortam dinleme cihazları bulunduğu iddiaları üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğünce operasyon yapıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünce, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının makam odasında ortam dinleme cihazı bulunması üzerine başlatılan operasyonda, bazı bürokratlar ile "böcekleri" yerleştirdiği öne sürülen Fatma A. ve Azime D.'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi göz altında alındı.
      
        
Polis, zanlılara ait bilgisayarların imajını kopyaladı, bazı belgelere de el koydu. Ankara'da göz altına alınan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Diğer zanlıların da Ankara'ya getirileceği öğrenildi.
      
Gözaltına alınanlar arasında bazı bürokratlar ile dinleme cihazlarını yerleştirdiği öne sürülen Fatma A. ve Azime D.'nin de bulunduğu öğrenildi.
<< Önceki Haber Böcek skandalında flaş gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER