CHP alkolle ilgili bakın nasıl adım atmış!

AK Partili Çelik, alkol düzenlemesine karşı çıkan CHP'nin bir dönem alkolle ilgili attığı adımı gösteren belgeyi canlı yayında açıkladı.

CHP alkolle ilgili bakın nasıl adım atmış!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Günlük programına konuk oldu. 

ÇELİK'İN CANLI YAYINDA YAPTIĞI BELGE AÇIKLAMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Abdullah Abdulkadiroğlu'nun sorularını cevaplandıran Hüseyin Çelik, son zamanlarda kamuoyunda tartışılan 'Alkol' düzenlemesi konusunda açıklamalarda bulundu ve düzenlemeye karşı çıkan CHP ile ilgili bir belge gösterdi.

Yapılan düzenlemeyi 5 başlıkta özetleyen Çelik, "İçkiyi özendirmek, içkiyi teşvik etmek, reklamını yapmak, kampanya konusu haline getirmek, promosyon konusu haline getirmek ortadan kaldırılıyor" diye konuştu.

1944 tarihli Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarda olduğu dönemde, CHP Genel Sekreterliği tarafından vilayetlere gönderilen genelgeyi Hüseyin Çelik canlı yayında okudu.

İşte Çelik'in okuduğu genelgede yazanlar:

"Bazı kasabalarda açılan şehir kulüplerinde kumar ve içki alışkanlığını yaymakta olduğu anlaşılmıştır. Partili arkadaşların, şehirli kulüplerin bu zararlı alışkanlıklarını önleyecek şekilde hareket etmeye çalışmaları ve kendilerinin bu kulüplerde kumar mahiyetinde olan oyunlardan çekinmeleri için vilayet heyetinizin dikkat ve alakasını rica ederim."

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber CHP alkolle ilgili bakın nasıl adım atmış! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER