Cem Uzan da paralel safsatasına sarıldı ama...

Banka dolandırıcılıktan açılan davaları Cem Uzan, paralel safsatasıyla açıklamaya çalıştı ama operasyonunu Hanefi Avcı yapmış.

Cem Uzan da paralel safsatasına sarıldı ama...

Banka hortumlamak ve dolandırıcılıktan hakkında davalar açılan Cem Uzan, başına gelenleri paralel safsatasıyla açıklamaya çalıştı.

PARALEL YAPI SAFSATASI

Zaman'ın haberine göre aha önceki açıklamalarında kendisine yönelik operasyonu yürüten eski polis müdürü Hanefi Avcı’yı suçlayan Uzan, Sözcü’ye verdiği röportajda ‘paralel yapı’ safsatasına sığındı. O dönem Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı olan Avcı, Uzan operasyonunu yöneten isimdi.

HANEFİ AVCI DA PARALELLEMİŞTİ!

Cem Uzan’ın tuhaf açıklaması, akıllara Hanefi Avcı’nın iddialarını getirdi. Zira, röportajda Uzan’ın ‘kumpasçı, paralelci’ olarak sunduğu Avcı, Devrimci Karargah Örgütü soruşturmasından dolayı tutuklanınca “paralel” diyerek kendini kurtarmaya çalışmıştı. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ortaya attığı paralel safsatasındaki ağız birliği ortaya tuhaf bir durum çıkardı. Açıklamalar, sosyal medyada komedi olarak yorumlandı.
<< Önceki Haber Cem Uzan da paralel safsatasına sarıldı ama... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER