DHKP-C teröristi böyle seçmiş!

Terör örgütü DHKP-C'nin acımasız yönü bir kez daha gün yüzüne çıktı. Örgütün eylemlerinde kullandığı kişileri bakın nasıl seçiyor...

DHKP-C teröristi böyle seçmiş!

Silahlı aşırı sol terör örgütü DHKP-C'nin acımasız ve insanlık dışı yüzü son Ankara patlamasıyla bir kez daha gözler önüne serildi. Son eylem gösterdi ki örgüt, canlı bomba ya da suikastlerde kullanacağı militanlarını kanserli ya da hayattan beklentisi kalmamış kişilerden seçiyor. 

Ölümü beklenen DHKP-C'li teröristler ya canlı bomba yapılıyor ya da güvenlik kuvvetlerini hedef alan eylemlere yönlendiriliyor.
İşte son saldırılar.
11 Eylül 2012'de Sultangazi 75'inci yıl polis merkezine canlı bomba saldırısı düzenlendi. Saldırıda kanser hastası 39 yaşındaki İbrahim Çuhadar üzerine bağladığı bombaları giriş kapısında X-Ray cihazından geçtiği sırada patlattı. Olayda 1 polis şehit olurken 3'ü polis 6 kişi de yaralandı.

Terör örgütü canlı bombaları ya da suikastlerde kullanacağı militanları ölümcül hastalar arasından seçiyor. Son 7 ay içerisinde gerçekleştirilen 5 saldırının hepsi de böyle. 

Haziran ayında İstinye Polis Merkezi'ne bombalı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmiş, saldırıda öldürülen Erdal Dalkılıç'ın kanser hastası olduğu belirlenmişti. 

9 Aralık'ta Bahçelievler'de polis karakoluna yine aynı şekilde saldırı düzenleyen terörist Nabiha Aracı'nın kanserli olduğu ortaya çıkmıştı. 

11 Aralık'ta ise Gaziosmanpaşa'da polise yönelik düzenlenen saldırıda polis memuru Mücahit Daştan şehit düşmüştü. Yine saldırıyı düzenleyen militanın kanser hastası olduğu ortaya çıktı. 

Son olarak Ankara'da ABD Büyükelçiliği'ne canlı bomba saldırısı düzenlendi. Fail Ecevit Şanlı'nın da diğer canlı bombalar gibi kanser hastası olduğu öğrenildi. 

Bunlara ek olarak geçtiğimiz günlerde 61 yaşındaki kanser hastası DHKP-C'li terörist Şemsettin Kalkan saldırı hazırlığındayken yakalanmış, kanlı eylem planı suya düşmüştü.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber DHKP-C teröristi böyle seçmiş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER