'Diktatörlük inşa ediliyor'

Ertuğrul Özkök: 'Devletin itibarı hiç bir dönemde bu kadar yerlerde sürüklenmedi'

'Diktatörlük inşa ediliyor'

Bir televizyon programına katılan Gazeteci- Yazar Ertuğrul Özkök, Başbakan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili konuştu.  

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına ilişkin açıklamalar yapan Özkök, devletin çivisinin çıktığını ve hiç bir dönemde Devletin itibarının bu kadar yerlerde sürüklenmediğini söyledi: “Ben Türkiye Cumhuriyeti Devlet’inin bu kadar çivisinin çıktığı bir dönemi hatırlamıyorum. Ben 27 Mayıs’ı gördüm arkasından 12 Mart’ı gördüm, 12 Eylül’ü yaşadım, 28 Şubat’ı yaşadım ben Türkiye Cumhuriyeti Devlet’inin itibarının içte ve dışta bu kadar yerlerde sürüklendiği başka bir dönem yaşamadım”

"DİKTATÖRLÜK İNŞA EDİLİYOR"

Özkök Türkiye'de diktatörlük inşaa eidlmeye çalışıldığını vurgulayarak şu şekilde konuştu: “Normal bir hükümet bu zamana kadar gelmezdi, dört bakanı gittiği zaman bir başbakan da meclise gidip güvenoyu alması gerekirdi. Şuanda inşa etmeye çalıştıkları sistemin adı diktatörlüktür” dedi.

“İNSANLAR BAŞBAKAN’A GÜVENMİYOR BEN DE GÜVENMİYORUM”

Paralel devlet söylemini de değerlendiren Özkök, halkın Başbakan'a güvenmediğini belirtti.

“Türkiye’de paralel devlet varsa herkesin Başbakan’ın yanında yer alması gerekir ama insanlar neden yer almıyor sorusunu başbakanın kendisine sorması gerekir, insanlar Başbakan’a güvenmiyor ben de güvenmiyorum diyen” 

DHA



<< Önceki Haber 'Diktatörlük inşa ediliyor' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER