Diyarbakır'daki kahpe saldırıda sıcak gelişme

Diyarbakır'da eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yaparken şehit edilen Aydoğdu'nun faillerinden biri yakalandı.

Diyarbakır'daki kahpe saldırıda sıcak gelişme

Diyarbakır'da geçen 29 Ekim'de eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaparken şehit edilen Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cinayet şüphelisi 30 yaşındaki Y.E.T., Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde yakalanıp gözaltına alındı. Polis, 'yardım ve yataklık' suçlamasıyla türkü bar işletmecisi 50 yaşındaki C.A.'yı da gözaltına alırken, saldırıda kullanıldığı sanılan tabancanın da ele geçirildiği belirtildi.

Olay, geçen 29 Ekim'de saat 16.50 sıralarında Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesi'ndeki semt pazarında meydana geldi. Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli 25 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, aşeren hamile eşi Esra Aydoğdu'na meyve almak istediği sırada yüzü maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Astsubay Aydoğdu, tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polis ve jandarma ekipleri, olayın ardından kaçan saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun her yerde aranan cinayet şüphelilerinden Y.E.T., bugün akşam saatlerinde saklandığı Terzialiler Mahallesi'ndeki bir türkü barda yakalandı. Ayrıca Y.E.T.'nin saklanmasına yardım ettiği ileri sürülen işyerinin işletmecisi C.A. da gözaltına alındı.
<< Önceki Haber Diyarbakır'daki kahpe saldırıda sıcak gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER