Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken çelişki!

Başbakan Erdoğan, MHP liderinin sözlerini mahkemeye taşıyacağını belirterek sert konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken çelişki!

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan, Avusturya ve Fransa ziyaretlerindeki temaslarını değerlendirerek başladığı konuşmasında, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin grup toplantısındaki konuşmasına değindi. Erdoğan, Bahçeli için 'Ağzından salyalar akıyordu' ifadesini kullandı. Daha önce Ergenekon davasına ilişkin 'Evet Ergenekon'un savcısıyım' diyen Erdoğan'ın bugünkü konuşmasında ise; 'Masum insanları dahi nasıl zindana attıkları tek tek ortaya çıkıyor' şeklinde konuşması dikkat çekti.

''Bahçeli bu sabah yaptığı konuşmada, ağzından salyalar akıyordu ama biz öyle konuşmayacağız" diyen Erdoğan şöyle devam etti:

"Bir müfteri edasıya yaptığı bir konuşma ve iftiralarla dolu. 16-17 yıldır o partinin başındasın geldiğin yer ortada. Ben MHP’li kardeşlerime de sesleniyorum. MHP’yi küçülten bu adamla bir yere varamazsınız. Bu adam siyasette çırak bile olamadı ve olamayacak da. Yapısı buna müsait değil...

"İFTİRALARLA DOLU"

Yine iftiralarla, yolsuzluklala dolu bir konuşma. Kalkıp evladıma hazineden arazi tahsisinden bahsediyor. Terör örgütünün başıyla aynı sofrada oturmaktan bahsediyor. Daha önce de söyledim, bunları ispat edemezsen sen alçaksın, adisin.

İkide bir ayakkabı kutularından bahsediliyor. Onların içine milyarlarca Avro, dolar sığmaz. O ancak sizin kasalarınıza sığar.

"BUNUN HESABINI VERECEK"
Bugünkü konuşmasıyla alakalı olarak gerekli davaları yine açarım. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına köksüz diyecek kadar kökten binasip olan kişi bunun hesabını verecektir. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına despot diyen bir adam bunun hesabını verecektir. Eğer Türkiye’de böyle birileri aranıyorsa, aynaya baksınlar.

SAVCISIYIM DEDİĞİ DARBE DAVALARINDAN ÇARK ETTİ


Ergenekon ve Balyoz gibi iktidarı hedef alan darbe davalarıyla iktidarını sağlamlaştıran Erdoğan, 'savcısıyım' dediği bu davaların şu an bir kumpas olduğunu iddia etti. Hizmet hareketinin masum insanları hapse attırdığını savunan Erdoğan, ''Sırf kendileri gibi düşünmüyor diye masum insanları dahi nasıl zindana attıkları tek tek ortaya çıkıyor. Darbeyle mücadele ediliyor görüntüsü altında masum insanların nasıl mahkum edildiği tek tek ortaya çıkıyor.'' diye konuştu
<< Önceki Haber Erdoğan'ın konuşmasında dikkat çeken çelişki! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER