Eski İstihbarat Şube Müdürü'nden dikkat çeken mektup

KCK/PKK ve Selam Tevhid Kudüs Ordusu terör örgütü soruşturmalarını gerçekleştiren emniyet mensuplarına yönelik operasyon kapsamında 22 Temmuz'da gözaltına alınıp daha sonra tutuklanan İstanbul eski İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan, eşi vasıtasıyla twitterdan bir mektup paylaştı.

Eski İstihbarat Şube Müdürü'nden dikkat çeken mektup

KCK/PKK ve Selam Tevhid Kudüs Ordusu terör örgütü soruşturmalarını gerçekleştiren emniyet mensuplarına yönelik operasyon kapsamında 22 Temmuz'da gözaltına alınıp daha sonra tutuklanan İstanbul İstihbarat eski Şube Müdürü Erol Demirhan, eşi vasıtasıyla twitterdan bir mektup paylaştı.

Demirhan," Buradaki arkadaşların çoğu “hükümeti devirmeye dönük faaliyetleri” engellemek için gecesini gündüzüne katan vatan evlatları" diyerek başladığı mektubunda çok dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

İstanbul İstihbarat eski Şube Müdürü Erol DemirhanErgenekon terör yapılanmasının o dönem gerçekleştirmek istediği faaliyetleri tek tek sıralayarak kendisinin ve cezaevinde bulunan diğer arkadaşlarının istihbari çalışmalarla bunları nasıl engellediklerini anlattı.

"Unutmayalım ki asıl paralel yapı “komutanların selam verdiği sivil şahısları” bünyesinde bulunduran Ergenekon’du. (Durmuş Ali Özoğlu’na selam veren komutan)" Ergenekon Terör yapılanmasını ortaya çıkarmaya çalışan bu ekip şu an içeride ve bize o dönem bu tür faaliyetleri engellemeye dönük yaptığımız çalışmaları “suçlayarak” soruyorlar." ifadelerini kullanan Demirhan," İnsan düşünmeden edemiyor. Acaba toplumun bir kesimini (muhafazakâr) boğup, yaşam hakkı tanımayan seçilmiş hükümeti devirmek için eylemlere girişen ‘Ergenekon Ahtapotu’, kendini kuyruğundan yakalamış bu vatan evlatlarından kurtulmak için “muhafazakâr postu” mu giydi? diye sordu.


İŞTE EROL DEMİRHAN'IN EŞİ VASITASIYLA PAYLAŞTI O MEKTUP

























<< Önceki Haber Eski İstihbarat Şube Müdürü'nden dikkat çeken mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER