Dilmen:Emenike'nin oturuşu bile faul

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Akhisar mağlubiyeti sonrasında dikkat çekici yorumlarda bulundu.

Dilmen:Emenike'nin oturuşu bile faul

Yorumcu Rıdvan Dilmen, “Fenerbahçeli futbolcular Ersun Yanal’ı sevmediler ama 10 puan farkla şampiyon oldular. Futbolcular antrenörü severse suistimal olur” dedi.

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı sonrası NTV Spor’da yaptığı yorumda, sarı lacivertli takımın bu yapısıyla başarılı olamayacağını öne sürdü. Dilmen, şunları söyledi:

- Futbolcu bir antrenörü seviyorsa başarı zordur. Sevmesin arkadaşım sevmesin! Ersun Yanal'ı sevmediler ama 10 puan farkla şampiyon oldular. Futbolcular antrenörü çok severse suistimal olur.

- Bu takım ne yapıp edecek Meireles'i düzeltecek. Mehmet Topal - Meireles - Emre üçlüsünü yazacaksın. Bugün Bekir geçen haftaki dikkatinin çok çok çok altındaydı. Fenerbahçe yaşlı ama Gekas, Bilal, Zokora, Oğuz neredeyse U-72! Aziz Yıldırım hemen tedbir alabilir. İsmail Kartal yalnız gözüküyor. Emenike'nin oturuşu bile faul. Oyuncuları hedef göstermekten nefret ederim ama oyuncunun görünüşünden ruh halini anlıyorsun.

- Fenerbahçe'nin en büyük özelliği iç disiplinidir. Her dalında. Basketbol, kürek fark etmez. Başkan Aziz Yıldrım’ın hakimiyetinden kaynaklanıyor. Bu çözüldüğü zaman gidersiniz. Fenerbahçe'de bu çözülmeleri görüyorum. İsmail Kartal'ı yalnız bırakılmaması gerekiyor.

- Bakın Akhisar hoca değiştirdi ama sistem aynı kaldı. Hocaların oynattığı oyun aynı. Fenerbahçe'de de öyle olması gerektiğini söyledik. Aykut Kocaman - Ersun Yanal karışımı olacak denildi. Ersun Yanal'ın ofansif yönü Aykut Kocaman'ın pas trafiği... İkisini birden yaptığında zaten Barcelona oluyorsun.

<< Önceki Haber Dilmen:Emenike'nin oturuşu bile faul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER