Evlerinden çıkan esrara öyle bir bahane buldular ki...

Uyuşturucu satıcılarının bu bahanesi pes dedirtti!

Evlerinden çıkan esrara öyle bir bahane buldular ki...

Operasyon sırasında polis ile şüpheliler arasındaki diyalog dikkat çekti. Yakalanan şüphelilerden biri, kuş kafesine sakladığı esrarı dedesi şeker hastası olduğu için bulundurduğunu söylerken, dedesi olduğu iddia edilen kişi de "Ben yüksek şeker hastasıyım. Akrabanın, eşin, dostun tavsiyesi. Yoksa benim ne işim olur." diyerek kendisini savundu. 

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında, sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. 20 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda 20 kişi yakalandı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, 52 kilogram esrar maddesi, 68 adet captagon hap, 3 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet mermi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 

Yakalanan şüphelilerin operasyon sırasında esrarı sakladıkları yerler de dikkat çekti. Aynı zamanda uyuşturucu kullanıcısı da olduğu öğrenilen bir şüphelinin evinde yapılan aramada, kuş kafesinin içerisinde esrar ele geçirilirken, uyuşturucu maddenin bir kısmı da nargileye süsü verilen bakır bir kabın içerisinde bulundu. Şüphelinin kendisini savunma biçimi ise polis ekiplerini bile şaşırttı. Şüpheli, esrarı dedesi şeker hastası için bulundurduğunu söylerken, dedesi olduğu iddia edilen kişi de "Ben yüksek şeker hastasıyım. Akrabanın, eşin, dostun tavsiyesi. Yoksa benim ne işim olur." diyerek kendisini savunmaya çalıştı. 

Operasyon kapsamında yakalanan 20 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 
<< Önceki Haber Evlerinden çıkan esrara öyle bir bahane buldular ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER