Fuat Avni'nin iddiaları gündeme bomba gibi düştü

Fuat Avni, Karayılan'ın yerinin tesbit edildiğini ancak bu bilginin istihbarat teşkilatı eliyle Kandil'e deşifre edildiğini iddia etti

Fuat Avni'nin iddiaları gündeme bomba gibi düştü

Twitter'da yazan ve son günlerin fenomen isimlerinden biri haline gelen Fuat avni hesabı (@fuatavni_f) yine gündemi sarsacak mesajlar yazdı.

PKK'nın polis ve askerin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarla bir dönem bitme noktasına geldiğini hatırlatan Fuat avni, TSK'nın Murat Karayılan'ın Kandil'deki yerini tespit ettiğini ancak istihbarat teşkilatı eliyle bu gelişmeden Karayılan'ın haberdar edildiğini öne sürdü.

 'Askerin yerini tespit ettiği' mesajını alan Karayılan'ın bölgeyi terk ettiği ve İran topraklarındaki kamplara gittiğini iddia eden Fuatavni hesabı, istihbaratçıların İran devrim muhafızları Generali Seyed Ali Akbar Mir Vakiliyi arayıp burada yakalanan Karayılan'ı serbest bıraktırdığını iddia etti. O günlerde Anadolu Ajansı kaynaklı 'Karayılan yakalandı' haberinin de çıktığını, sonradan bu haberin geri çekildiğini anlattı.

Fuatavni bu olaya ilişkin bütün kayıtların elinde olduğunu da iddialarına eklerken zamanı gelince bu kayıtların ortaya döküleceğini savundu. 

<< Önceki Haber Fuat Avni'nin iddiaları gündeme bomba gibi düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER