Galatasaray Fenerbahçe ilk yarı maç özeti 0-0

Süper Kupa için Galatasaray ile Fenerbahçe Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldi. Galatasaray 0 – Fenerbahçe 0 (İlk yarı)

Galatasaray Fenerbahçe ilk yarı maç özeti 0-0

Stat: Kadir Has
Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Galatasaray: Muslera, Emmanuel Eboue, Semih, Gökhan Zan, Hakan Balta, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Amrabat, Sneijder, Drogba

Fenerbahçe: Mert, Hasan Ali, Bekir, Mehmet Topal, Bruno Alves, Baroni, Emre Belezoğlu, Mehmet Topuz, Kuyt, Moussa Sow, Webo

Sarı Kartlar: Dk. 28 Amrabat, Dk. 37 Hamit Altıntop (Galatasaray)

İLK YARI…

Süper Kupa için Galatasaray ile Fenerbahçe Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlandı. 

4. dakikada Moussa Sow'un ceza sahası dışından yaptığı vuruşta topu kaleci yatarak kontrol etti. 

14. dakikada sağ kanattan Emre'nin kullandığı serbest vuruşta Webo'nun yaptığı kafa vuruşunda top üstten dışarı gitti. 

20. dakikada Amrabat sağ kanattan ortaladı ve kaleci Mert topu yatarak tokatladı. Devamında Sneijder çaprazdan topu kaleye göndermek istedi ve defansa çarparak döndü. Kale önünde topla buluşan Drogba'nın şutu da defanstan döndü ve Fenerbahçe kalesi büyük bir tehlike atlattı. 

24. dakikada Hasan Ali'nin sol kanattan ceza sahasına ortasında defansa çarpan top penaltı noktası üzerindeki Moussa Sow'da kaldı. Sow, topa istediği gibi vuramadı ve rakibin müdahalesinde ikinci vuruşunda top üstten dışarı gitti. 

39. dakikada Sneijder'in sert şutunu kaleci yumruklayarak uzaklaştırdı. 

40. dakikada sol kanattan ortada Amrabat topa dokunda. Mert bacaklarının arasından geçen topu ikinci hamlede tutarak gole engel oldu. 

İlk yarı 0-0 sone erdi. 

<< Önceki Haber Galatasaray Fenerbahçe ilk yarı maç özeti 0-0 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER