HSYK üyesi Yeni Şafak'ın iftirasını fena bozdu

Yandaş medya hükümetin desteklediği Yargıda Birlik Platformu üyesi olmayan HSYK adaylarını karalamaya devam ediyor...

HSYK üyesi Yeni Şafak'ın iftirasını fena bozdu

Hükümete yakın medyanın Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimleri öncesi HSYK üyelerini ve hükümetin desteklediği Yargıda Birlik Platformu üyesi olmayan HSYK adaylarını karalama kampanyası son hız devam ediyor.

Y.Şafak Gazetesi, dün verdiği bir haberde, HSYK üyesi Nesibe Özer'in 8 yıl önce boşandığı eşi Bakırköy eski Cumhuriyet Başsavcıvekili Süleyman Ersöz ile El Fida Suit otelinde ortak olduğunu iddia etti. Gazete, haberinde, ikilinin otelin ruhsat işlemlerini nüfuzlarını kullanarak usulsüzce aldıklarını öne sürdü. Gazete, bu usulsüzlüğün İstanbul'da yapılan itfaiye operasyonunda bir ifade veren Melahat Akkoç isimli eski bir otel kiracısının ifadesine yansıdığını ileri sürdü. İddialara sert bir şekilde cevap veren Nesibe Özer, Süleyman Ersöz'den 8 yıl önce boşandığını hatırlatarak haberin tamamen uydurma olduğunu ve gazete hakkında hukuki süreç başlatacağını söyledi. 

Özer, Twitter'den yaptığı açıklamada, “Türkiye'de kadın olarak başarınız engellenmek istenirse; 8 yıl önce boşandığınız kişiyle fotonuz yan yana basılır. (gazete diyemiyorum) Tamamen uydurma haberleri ilk sayfalarında yazarak, beni karalayacağını sananlar aldanıyorsunuz. Gerçek dışı haber yapanlardan; muhabirden başlamak üzere sahibine kadar; hukuki yollarla haklarımı alacağım.” şeklinde konuştu.  

<< Önceki Haber HSYK üyesi Yeni Şafak'ın iftirasını fena bozdu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER