Hava durumuyla ilgili son tahminler ne yönde?

Hava durumu önümüzdeki günlerde nasıl olacak?

Hava durumuyla ilgili son tahminler ne yönde?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre, Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun'un Salı Pazarı ilçesinde, öğle saatlerinden sonra Ardahan, Kars ve Erzurum'un kuzey ve doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, doğu kesimlerde 1 ila 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esecek.


KUVVETLİ YAĞIŞ

Meteoroloji, yağışların Samsun'un Salı Pazarı ilçesinde, öğle saatlerinden sonra Ardahan, Kars ve Erzurum'un kuzey ve doğu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini bildirdi.

KUVVETLİ RÜZGAR

Rüzgarın; Marmara ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esmesi beklendiğini belirten Meteoroloji, ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da vatandaşları uyardı.
<< Önceki Haber Hava durumuyla ilgili son tahminler ne yönde? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER