Havadaki 1 Mayıs uçak korsanlığı tam bir film gibi..

"Üzerimde bomba var" dedi, kendini tuvalete kapattı. Lefkoşa-Ankara seferini yapan Anadolu Jet uçağında, sahte korsan paniği yaşandı.

Havadaki 1 Mayıs uçak korsanlığı tam bir film gibi..

Lefkoşa-Ankara seferini yapan yolcu uçağında büyük panik yaşandı. Yolculardan biri "üzerimde bomba var" dedi ve uçağın İstanbul'a inmesini istedi. Pilotlar havada 45 dakika tur attıktan sonra Ankara'ya indi. Paniğe kapılan korsan ise kendini tuvalete kapattı..

Lefkoşa'dan sabah 06.45'te kalkan uçak, 50 yaşlarındaki bir yolcu tarafından kaçırılmak istendi. "Üzerimde bomba var" diye bağıran sahte korsan, uçağın Ankara yerine İstanbul'a gitmesini istedi. 

Korsan, cep telefonunun navigasyon sistemi ile uçağı takip ettiği ve İstanbul 'a gitmemesi halinde bombayı patlatacağı tehdidinde bulundu. Bunun üzerine pilotlar Ankara üzerinde 45 dakika tur attı.

Uçak her şeye rağmen Ankaraya indi. Paniğe kapılan hava korsanı ise kendini tuvalete kapattı. Korsan polisler tarafından gözaltına alındı. Üzerinde herhangi patlayıcı olmayan şahsın, 1 Mayıs sebebiyle İstanbul'a gitmek istediğini söyleniyor. Olaylar sırasında yolcular büyük panik yaşadı..

<< Önceki Haber Havadaki 1 Mayıs uçak korsanlığı tam bir film gibi.. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER