Karaca'nın avukatı pes dedirten skandalı ortaya çıkardı

Algı ve karartma soruşturmasında şüphelilere sorulan ve yasa dışı yapılmış olan dinleme kayıtlarında bile oynama yapıldığı ortaya çıktı.

Karaca'nın avukatı pes dedirten skandalı ortaya çıkardı

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın avukatı Fikret Duran, Hidayet Karaca ile Fethullah Gülen Hocaefendi arasında geçen bir görüşmede Serhat Albayrak’ın yerine Ekrem Dumanlı yazmışlar. Bu tam bir skandal” dedi.

YASA DIŞI KAYIT


Karaca’nın bir diğer avukatı Doğan Akkurt ise bu konuda şunları söyledi: “Hidayet Karaca ile Hocaefendi arasında bir konuşma var. Hidayet Bey orada Hocaefendi’ye Tek Türkiye dizisindeki Karanlık Kurulu’nun sözlerini okuyor. Bu görüşme yasa dışı alınmış ve montajlanmış bir görüşmedir. YouTube’a girdiğiniz zaman bu kaydı dinlediğinizde orada Serhat Albayrak ismi geçiyor. Ancak savcı müvekkilimizin sorgusunda bu konuşma kaydında geçen Serhat Albayrak ismi Ekrem Dumanlı olarak değiştirilmiş. Yani zaten montaj olan kayda montaj yapılmış. Zaten bu konuşma kaydı suçtur.

ALBAYRAK DEĞİŞTİRİLMİŞ


Yasal bir dinleme olmadığı için biz kabul etmeyeceğiz. Hata sonucu olduğunu düşünmüyoruz. Orada Serhat Albayrak yerine Ekrem Dumanlı yazılması hata olamaz. Ekrem Dumanlı hata yapılacak bir isim mi?”

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı’nın adının soruşturma dosyasında neden geçtiğini anlamadığını da sözlerine ekleyen Avukat Akkurt, “Ekrem Bey de zaten dosyada neden yer aldığını bilmiyor. Hidayet Bey, Tek Türkiye dizisi STV’de yayınladığı için dosyaya girdi diyelim. Ekrem Dumanlı’yı niye aldın?Tek Türkiye’nin Dumanlı ile bir ilgisi yok” şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Karaca'nın avukatı pes dedirten skandalı ortaya çıkardı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER