Karayollarında son durum ne?

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Günlük Yol Durumu Bülteni'ne göre,  Kocaeli-İl Sn. Yalova yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları  nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.
         
Çanakkale-İzmir yolunun 52. kilometresinde (Altınova geçişi) Devlet Su  İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından yapılan kanal çalışması nedeniyle ulaşım,  servis yolundan çift yönlü olarak sağlanıyor.
         
Osmancık-Merzifon yolunun 56. kilometresinde (Çeltek Kavşağı mevkisi)  meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kavşak kollarından sağlanıyor.
         
Çatalca-Gebze Otoyol kesiminde bulunan köprü, viyadük ve tünellerin  onarım ve depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle, 7 Nisan'a kadar  08.00-17.00 saatleri arasında çalışmanın durumuna göre bir şerit trafiğe  kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.
         
Anadolu Otoyolu Kavşağı-Gümüşova arasında 58. kilometredeki Batı Hereke  Viyadüğü'nde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle, 7 Nisan'a kadar  08.00-17.00 saatleri arasında D-100 karayolunun İstanbul istikametinde bir şerit  trafiğe kapatılacak. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri  gerekiyor.
        
Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç mevkisi,  Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle  salı ve perşembe günleri 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
         
Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48. kilometreleri arasındaki Ağva  Köprüsü mevkisi ile 56-57. kilometreleri arasındaki Palmiye Tatil Köyü mevkisinde  patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 28 Şubat'a kadar pazartesi, çarşamba,  cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
         
Söke-Milas yolunun 59-61. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım  çalışmaları nedeniyle 4 Mart'a kadar çarşamba ve cumartesi günleri 14.00-16.00  saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.
         
Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki  muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00  saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.
         
Söke-Milas yolunun 0-19. kilometreleri arasında (Bafa Gölü-Karacabel  Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi  günleri 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
         
Söke-Milas ayrımı-Akbük-Didim yolunun 6-11. kilometreleri arasında  patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, perşembe ve cumartesi günleri  14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
<< Önceki Haber Karayollarında son durum ne? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER