Kırmızı Kitap'a öyle bir göndermede bulundu ki...

Cumhurbaşkanı'nın MGK'daki 'Kırmızı Kitap' gündemini işleyen Hürriyet Çizeri Latif Demirci, "N'oldu Kırmızı Kitap?" başlığıyla ilginç bir göndermede bulundu.

Kırmızı Kitap'a öyle bir göndermede bulundu ki...

Milli Güvenlik Siyaset Belgesine başta hizmet hareketi olmak üzere cemaatlerin tehdit olarak girmesiyle yapılacak tasfiye planlarına tepkiler dinmek bilmiyor.   Daha önce AKP Hükümeti'nin karşı çıktığı Kırmızı Kitap olayına yine Hükümet'in sahip çıkması bütün kesimleri tedirgin ederken, karitüristler de ilginç göndermelerde bulunuyor.

Hürriyet Çizeri Demirci, bugünkü karikatüründe 'kırmızı kitap'ı çizdi. Kırmızı kitap gündemini işleyen Hürriyet'ten Latif Demirci, bugünkü karikatüründe Erdoğan'ı, "N'oldu Kırmızı Kitap?" şeklinde konuştururken, Cumhurbaşkanı'nın danışmanı da "Efendim, kitap fuarına yetiştireceğiz inşallah!.. İmza günü düşünür müsünüz?.." diye soruyordu.

AKP’nin tüm cemaatlerle mücadele planını hükümete yakın gazeteciler de doğrulamış hatta  Sabah Gazetesi’nin İstihbarat Şefi Abdurrahman Şimşek, AKP’nin tüm cemaatlerle mücadele edeceğini “Süleymancı, Menzilci, Nakşi, İsmailağa ve İskenderpaşa cemaati aklınıza gelecek en ufak cemaate izin verilmeyecek” sözleriyle itiraf etmişti.

İşte, Demirci'nin o karikatürü:
<< Önceki Haber Kırmızı Kitap'a öyle bir göndermede bulundu ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER